Lugeja retsept: kinoa lõhefileega

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinoa
Kinoa Foto: SCANPIX

Naine24 üleskutsele jagada teiste lugejatega oma tervislikke retsepte vastas Aet, kes õpetab valmistama lõherooga kinoaga.

150 g kinoad

100 g lõhefileed

400 g brokoli-lillkapsa-porgandi segu

50g mozzarella-juustu

Basiilikut

Soola

Keeda kinoa vastavalt pakendil oleva juhisele. Tükelda lõhefilee kuubikuteks ning kuumuta pannil läbi. Maitsesta endale meelepäraselt (näiteks kalamaitseaine või soola ja pipraga). Keeda köögivilju 9-10 minutit. Sega pannil kokku kinoa, lõhefilee, köögiviljad lisa mozzarella. Vajadusel lisa 1dl vett. Haki juurde värske basiilik, maitsesta veel soola-pipraga.

Head isu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles