Evelyn Mikomägi kutsub taas heategevuslikule lasteasjade turule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mikomägi, ürituse patroon ja UNICEFi hõbemedali laureaat.
Evelyn Mikomägi, ürituse patroon ja UNICEFi hõbemedali laureaat. Foto: promo

Soojad ilmad on tulemas ja garderoob vajab ülevaatamist! Aktiivsete emade eestvedamisel toimub neljandat korda meeleolukas lasteasjade turg, seekord aprillikuu teisel pühapäeval (14.04) kell 10:00 – 15:00 TTÜ Tudengimajas (Ehitajate tee 5).

Peale turu külastuse on kõikidel pereinimestel suurepärane võimalus teha head nii endale kui teistele - leida uusi vajaminevaid asju lapsele, tekitada kasulikult ruumi oma majapidamises ja anda oma panus abivajajatele.

«Toetan igati heategevust ja mul on hea meel, et on olemas platvorm läbi selle ürituse ning organiseeritud koostöö UNICEFiga, kus võimalus meil kõigil lihtsal viisil aidata suurperesid, kel tõesti abi vaja on. Toon kindlasti oma poja ja enda seismajäänud asjad taaskasutusse,» kutsub ürituse patroon, ettevõtjast ning emast eksmiss Evelyn Mikomägi ka teisi head tegema.

TTÜ Tudengimajas on eraldi märgistatud annetusala, kus on erinevad jaotussüsteemi järgi liigitatud soo, vanuse ja suuruse järgi riiete, mänguasjade ja muude tarbeesemete kogumiskotid.

 «Eelmistel kordadel on läinud annetused lastekodudele ja naiste varjupaikadesse üle Eesti. Seekord viime annetused peamiselt Võru linna, Tõrva linna ja Konguta valla abivajavatele peredele,» lisab UNICEF Eesti tegevjuht Toomas Palu, paludes annetustel mõelda peale laste ka nende emadele ja isadele.

Lasteasjade turul on võimalik osta, müüa ja annetada nii kasutatud kui ka uusi lasteriideid, jalanõusid ja mänguasju, beebidest koolilasteni. Pakutakse ka  lasteraamatuid, arendavaid mänguasju, jalanõusid, sukapükse, õueriideid, mütse, tüdrukutele kleite ja poistele puuvillaseid pükse ning muid lasteasju. Turule on müüma tulemas üle 60 eraisiku ja väikeettevõtja (Ativo, Haba, Preilipood, Crocs-ide maaletooja Becool, Liss Fashion, Bel-lastekaubad jt), kes teevad kõik samuti omapoolse panuse heategevuseks.

Pisematele on turul mängusõbraks ja meelelahutuseks Jänku Juss ning uhke printsessi batuut. Lisaks saavad lapsed meisterdada loovustuba.ee õpetajate juhendamisel. Kõik külastajad osalevad ahvatlevas loosimistes laste sünnipäevaüritusteks, fotograaf Andres Ello teeb tasuta perepilti ja avatud on kohvik Maias Minni.

Üritusele sissepääs on tasuta TTÜ hoone peauksest või TTÜ Tudengimajja sissepääsust. Parkida on võimalik TTÜ hoone ees suures parklas. Müüjad arveldavad sularahas, kohapeal on ka sularahaautomaadid. Lisainfo kodulehel või Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles