Nõuandeid, kuidas duši all seksida

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Miski ei üllata meest paremini kui naine, kes koos temaga duši alla tuleb. Arvatakse, et duši all on üpris keeruline seksida, sest seal on palju libedaid pindu ja võib-olla ka vähe ruumi, kuid tegelikult muudab vesi asja vägagi nauditavaks.

Kuidas seksida duši all nii, et kumbki partner pikali ei libiseks, ükski šampoonipudel teie naudinguhetke ei segaks? Siin on mõned nõuanded, vahendab femalefirst.co.uk.

Üllata meest

Olukorra muudab tunduvalt seksikamaks see, kui seal sees on ka väike üllatusmoment. Mees läheb hommikul enne tööd duši alla? Väga hea, liitu temaga! Oota, kuni ta on paar minutit end juba pesnud ning mine talle siis seltsi.

Seep on sinu sõber

Paku, et seebitad meest ja masseerid teda, et tal õige tuju tekiks. Pese alustuseks näiteks ta selga ja liigu kätega järjest allapoole. Pööra mees enda poole ja tegele tema meheauga - sinu suu ja selga langev vesi viivad ta ekstaasi.

Kasuta vett

Vesi on hea libesti ja pidev aur hoiab teid mõlemaid mõnusalt libedana. Töötle mehe peenist oma libeda käega või suuga.

Milline positsioon?

Kuna olete duši all (ja võib-olla tillukeses dušinurgas), siis pole positsioonide osas just suurt valikut. Kuna duši all olles on kõik libe, siis millegi vastu oleks riskantne toetada. Parim moodus on olla vastamisi. Tõsta oma jalg üles ja põimi see tema puusa ümber. Lase tal oma jalga hoida, et sul natuke lihtsam oleks. Kui ta on sinusse sisenenud, siis ta saab samal ajal teise käega kas su rindu katsuda või sõrmi läbi juuste libistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles