ERKI Moeshow 2013 otsib siresäärseid modelle

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme esimese kursuse tudengi moekollektsioon jõudis noorte moeloojate jaoks olulisele ERKI moeshow'le.
Kolme esimese kursuse tudengi moekollektsioon jõudis noorte moeloojate jaoks olulisele ERKI moeshow'le. Foto: Erakogu

Aasta suurim moesündmus ERKI Moeshow on kogumas tuure. Kollektsioonid on leitud, nüüd on kord modellide käes.

Lavalise taseme tõstmiseks korraldab ERKI Moeshow koostöös modelliagentuuriga Living Models sel aastal suurejoonelise modellide castingu! Kui tunned, et Sul on olemas kõik selleks, et modellinduses läbi lüüa ning soovid ennast tõestada suurel laval, siis nüüd on Sul see võimalus! Casting toimub 13.aprillil kell 12-17 kohvikus Kompott, Pikk 30, Tallinnas.

Kandideerima on oodatud kõik fotogeenilised ja karismaatilised 13-21-aastased tüdrukud, kellel pikkust 173-180 cm ning 183-190 cm pikad poisid vanuses 16-25. Kohapeale on soovitatav tulla puhaste juustega, lihtsas riietuses ning tüdrukud kõrgetel kontsadel ja meigita. Nimekirja võetakse kõik ning lõpliku valiku, kes peaüritusele pääsevad, teevad juba ERKI Moeshow 2013 kollektsioonide autorid ise.

«Antud võimalus võib kujuneda mõne noore inimese saatuseks teha rahvusvahelist modellikarjääri ja näha maailma. Seega palume silmad lahti hoida nii sugulastel-sõpradel kui ka kooli- ja trennikaaslastel,» kutsub modelliagentuuri Living Models Agency asutaja Evelyn Mikomägi üles potentsiaalsetest modellidest tulevikutegijaid leidma.

Koos ülemaailmse modelliagentuuriga Major Models valitakse välja parim modell, keda ootavad põnevad auhinnad. Peale modellilepingu ja koolitusi Living Modelsiga korraldatakse väljavalitule tema isikliku modellialbumi jaoks erinevaid pildistamisi koostöös tuntud moefotograafidega ja Eesti suurima fotostuudioga XL-Studios. Lisaks meigitarbed Max Factorilt, 3-kuu treeningpakett spordi- ja ujumiskeskusega Reval Sport, rannariided Marc&Andrelt, jalanõud Trendexpressilt, ehted Expressionsilt, aastatellimus ajakirjalt MOOD ja tervislik kõhutäis sõbraga Sushi Catis. Loomulikult tähendab kõik see ka palju kogemusi ja tähelepanu, mis kaasneb populaarsel ERKI Moeshowl osalemisega.

Seega, kui Sinu unistus on saada modelliks ja vallutada moelavasid, tule aga julgelt kohale. Lisainfo ja registreerimine on leitav ERKI Moeshow kodulehel erki.artun.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles