Kuus märki, et su abielu on endiselt tugev

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sageli kirjutatakse sellest, kuidas karile jooksnud suhet päästa või kuidas oma eksist üle saada. Miks keskendutakse nii vähe õnnelikele suhetele?

Parandame selle vea nüüd ja kohe! Toome teieni portaali TheStir abiga kuus märki, mis näitavad, et su abielu on endiselt tugev ning muretsemiseks pole põhjust.

1. Abikaasa on esimene inimene, kellele tahad hea uudise puhul helistada. Olgu selleks palgatõus, lotovõit või lapse hea hinne - abikaasa on esimene inimene, kellele sellest rääkida tahad. Ta on sinu parim sõber ja usaldusisik.

2. Sinu ettekujutus kohtinguõhtust on tema, diivan ja mõnus film. Kui sinu jaoks kõlab imeliselt lihtsalt temaga koos aja veetmine, hoolimata sellest, mida te teete, siis oled endiselt armunud ja teil on tugev suhe.

3. Unistad nädalavahetusest, mil saad temaga kahekesi olla. Paljud abielunaised tunnevad, et veedavad mehega liiga palju aega koos. Kui sa endiselt unistad neist päevadest, mil lapsed on vanaema juures ja saad kaasaga kahekesi olla, siis oled õnnelikus suhtes.

4. Ta suudab sind endiselt naerma ajada rohkem kui keegi teine. Hea abielu võtmeks on naer. Naer muudab alati kõik paremaks.

5. Hoolimata sellest, et olete kaua koos olnud, ajab tema lõhn sind endiselt hulluks. Ei, mitte parfüüm, vaid tema keha lõhn. Kui see sind endiselt «pöördesse ajab», siis oled ikka veel armunud.

6. Kui teda pole kodus, magad ikkagi oma voodipoolel. Tunned temast puudust ega võtaks mingil juhul tema voodipoolt üle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles