India multimiljonär otsib saledat, lasteta ja liha söövat naist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

India multimiljonär pani väljaandesse The Times of India lehekülje suuruse kuulutuse, et ta otsib saledat, lasteta ja liha söövat naist.

Dinsah Vimadalalile läks see maksma 15 000 naela, edastab The Telegraph.

Hoolimata sellest, et mehel on eralennuk, luksuslik villa, suur hulk autosid ja mootorrattaid, ei ole tal siiski naist.

Mehe naine suri kolm aastat tagasi autoõnnetuses ning ta ei ole seni endale uut naist leidnud.

Vimadalali kuulutus ilmus möödunud pühapäeval Mumbais ilmunud väljaandes.

Kulutuses seisab, et ta otsib saledat, alla 40-aastast naist, kellega elada koos Mehhikos Hermosillos asuvas haciendas. See asub USAst Arizonast Tucsonist 45 minuti lennu kaugusel.

«Naine peab oskama inglise keelt ning tal peab olema keskharidus. Mul on ükskõik kui palju raha tal on või ei ole. Samuti peab olema seiklejahinge ning soov elada väga huvitavat elu,» seisis kuulutuses.

Kuulutus jätkus, et naise vanus peab olema alla 40 eluaasta. Samuti ei tohi ta olla taimetoitlane.

«Mulle ei lähe korda, kui oled lahutatud. Üks asi on kindel, ma ei soovi lastega naist. Olen ise märgatavalt vanem kui 40, kuid südames väga noor, füüsiliselt heas vormis, aktiivne. Naistel, kes on vanemad kui 40 on raske minuga sammu pidada,» jätkus kuulutus.

69-aastane Vimadalal on suitsetaja. Ta kirjeldab end seiklejana, kes on lennanud ise üle Atlandi ookeani, sõitnud oma luksusmootorrattaga maksimumkiirusel ning esindanud nooremana Indiat rahvusvahelisel kergejõustikuvõistlusel.

Vimadalal lahkus Indiast Mumbaist 1967. aastal sooviga saada Kanadas piloodiks. Hiljem kolis ta USAsse Los Angelesse, kus ta asutas reisifirma ning kohtus oma naisega.

Alates naise surmast muutus luksuslik elulaad mehele mõttetuks. Nüüd otsib ta kannatamatult kedagi, kellega oma elu jagada.

Indialase sõnul on ta naist otsinud nii USAst kui Mehhikost, kuid on eest leidnud «karja idioote».

Pettununa pöördus ta pruuti otsima oma kunagisse kodulinna Mumbaisse.

«Suurimaks probleemiks on vanus, mina olen 69 ja ma tahan naist, kes oleks noorem kui 40. Mu naine oli minust 14 aastat noorem,» selgitas mees.

Indialane on alates möödunud pühapäevasest kuulutusest intervjueerinud 20 potentsiaalselt naisekandidaati, kuid seni ei ole keegi talle meeldinud.

«2 – 3 neist olid väga kenad ja korralikud, kuid minu jaoks on naise saledus väga tähtis. Mulle ei ole näo kuju või ilu nii tähtis kui sale keha. Ilusa näoga naistel oli rasvane istmik ja see mulle ei meeldinud,» teatas Vimadalal.

India väljaannete jaoks on tutvumiskuulutused ja abiellumisteated elulise tähtsusega. Sellise kulutusega saavad perekonnad viisakal viisil anda oma laste partnerivaliku ja abiellumiste kohta teada.

Vimdalal on seni saanud kontaktisoove enam telejaamadelt, mitte naistelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles