Miss Estonia Kätlin Valdmets läks Barcelonasse karjääri tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Valdmets
Kätlin Valdmets Foto: TV3

Miss Estonia 2012 Kätlin Valdmets (24), keda meedias ka Uku Suvistega on paari pandud, lahkus kuu aega tagasi Eestist ning naudib nüüd elu hostess’ina päikeselises Hispaanias. Buduaar uuris Kätlini käest, kuidas ta Barcelonasse sattus, kauaks ta sinna elama plaanib jääda ja mida hostess’i amet endast üldse kujutab.

Selgub, et Kätlin kolis Barcelonase märtsi algul ning idee Eestist lahkuda tuli väga kergelt. «Mõte mujale kolida tekkis veebruaris, ehk ajal, mil hakkasin tihedaid puhkuslende Tallinn-Tenerife vahet tegema. Need nädalased käimised olid väga nauditavad. Eriti vinge oli see, et mul oli võimalus osa lennust nautida piloodi kõrval istudes - tänu oma kallile õele Kirsile, kes töötab lennufirmas. Mul tekkis sealses lennufirmas isegi oma väike fännklubi,» naerab Kätlin, kes viimased paar kuud on saanud igat päeva oma elust tõeliselt nautida.

Sage viibimine päikeselisel Tenerifel panigi Kätlini mõtlema - miks mitte Eestist ära kolida, kui midagi siin otseselt kinni ei hoia ja püsivaid kohustusi pole. «Esitasin endale küsimuse: kuidas oleks, kui võtaks kõigepealt eesmärgiks üheks aastaks mujale kolida ja sealt juba edasi vaadata? Madridis olin ma varasemalt juba pool aastat elanud, kuid kahepäevane Barcelona külastus võlus mind silmapilkselt ja mõte siia kolida ei andnud rahu öösel ega päeval,» kommenteerib Kätlin, miks ta just Barcelona kasuks otsustas. «Eestis ei hoidnud mind tõesti miski kinni, seega pakkisin kohvrid kokku. Isegi kannmikseri, mille olin värskelt soetanud, võtsin kaasa ja see juba iseenesest tähendab minu jaoks, et niipea ma kodumaale naasta ei kavatse,» muigab Kätlin.

Kuid mida Kätlin Barcelonas üldse teeb? Millest ta elatub? «Praegu on mul tõeline õnn elada ja töötada Barcelona ühes parimas rajoonis, kus restorane ja rannabaare täis mererand on kolmeminutilise jalutuskäigu kaugusel. Ka ise töötan ühes neist. Hetkel on minu ametinimetuseks hostess ja seda ühes väga hinnatud restoran-lounge'is. Võtan vastu külalisi, telefonikõnesid ja koostan broneeringuid, lisaks hoolitsen selle eest, et kõik tunneksid end hästi. Minu ameti puhul on kena välimus, pidev naeratus ning organiseerimisvõime esmatähtsad,» tunnistab Kätlin, et hostess’iks saavad vaid need, kes tõesti head välja näevad ning oma peaga mõtlevad.

Siiski päris lilleline Kätlini elu Barcelonas ka ei ole. «Ükski uus algus pole kerge ja minu töö on päris raske - pean palju pingutama ning vaeva nägema. Elu Barcelonas on väga kallis ja töö leidmine pole tegelikult sugugi kerge - see kui sul on töökoht, on siin nii-öelda «big deal». Samas usun, et palju sõltub ikka inimese enda pealehakkamisest ja inglise keele oskus on töö leidmisel samuti suureks plussiks,» tunnistab Kätlin, kes hetkel näeb vaeva tuleviku nimel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles