Kuidas meeldis sulle Renee imeline muutumine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee muutus
Renee muutus Foto: TV3

TV3 liigutavas tõsielusarjas «Minu imeline muutumine» jutustas täna oma loo Tallinna noormees Renee, kes häbenes oma naiselikku keha.

Pärast ülisuurt kaalulangust jäi kogu Renee keha ümber rippnahk, mis valmistas talle palju piinlikkust. Ka Renee pruut Anni oli esmalt Reneed paljana nähes ehmunud ja toetas mehe mõtet oma rippuvad rinnad ja ka põlle moodi rippuv kõht eemaldada.

Arstid olid valmis Reneed aitama, kuid teatasid kohe, et tal tuleb arvestada, et sellise operatsiooniga kaasnevad päris suured armid. Kui kirurg ütles Reneele, et operatsiooni ajal tema rinnad lihtsalt eemaldatakse, rinnanibu õmmeldakse uuele kohale ja et see ei pruugi sugugi sinna pidama jääda, siis kukkus Renee korraks näost ära, kuid lõikusest ei loobunud.

Pärast operatsiooni oli Renee õnnetu, sest Anni meelest oli kolm kilo eemaldatud nahka igatahes liiga vähe. Anni teatas otse, et ta on pettunud. Nii Renee ise kui ka arstid pidasid seda tulemust heaks, kuid naiselike ümarate puusade pärast sai Renee endale ka rasvaimu. See põhiliselt naistele mõeldud protseduur andis sedavõrd  parema tulemuse, et koduse taastumise ajal näitas Anni juba leppimise märke ja saate lõpugalal teatas, et Renee on talle alati armas.

Reneel vedas ka sellega, et tema ümberpaigutatud nibud ei kukkunudki ära. Saate lõpus, kui näidati enne ja pärast fotosid, oli ta tõesti muutunud mees. Julge hundi rind oli küll arme täis, kuid palju mehisem kui enne muutumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles