Renee imeline muutumine: kallim ehmus, kui mind esimest korda pluusita nägi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee saate alguses.
Renee saate alguses. Foto: Maili Rooden/TV3

«Kuus aastat olin oma piinliku eripäraga leppida üritanud, rippuvaid rindu ja kõhunahka laiade särkidega varjanud. Veel üks nipp - ettepoole nõjatudes tunduvad rinnad väiksemad,» räägib Renee Kooli, TV3 tänaõhtuse saate «Minu imeline muutumine» peakangelane, et sel juhul liigub lohvakam pluus ettepoole ja jätab rinnad varjatuks.

Rippuvad rinnad on mehele tõeliseks nuhtluseks - neid ei vähenda trenn ega muuda olematuks paar numbrit väiksema särgi kandmine, vahendab Õhtuleht.

Suvemõnusid sai Renee enda sõnul nautida vaid välisreisidel: «Näiteks Türgis oli selles mõttes hästi lahe puhata - keegi ei pööranud mulle vähimatki tähelepanu. Pärnu randa polnud mul aga absoluutselt soovi minna, kartsin haiglast avalikku tähelepanu.»

Mees selgitab, et oli vaid üheksane, kui ta kehakaal hakkas meeletult kasvama, kuid arstid ei osanud selle kohta midagi kosta.

Mees kosus aga kiiresti, kaaludes ühel hetkel oma kahemeetrise pikkuse juures 190 kilo. Lõpuks leidis ta arsti, kes diagnoosis mehel kilpnäärme alatalituse. Õigete ravimite toel kaotas mees kümne kuu jooksul kaheksakümmend kilo.

Rõõm kaalukaotusest oli aga üürike, kuna meest hakkas häirima tema väljaveninud nahk.

Renee tunnistab, et isegi kallim oli ehmunud, kui meest esimest korda pluusita nägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles