Pestokastmes hautatud broilerifilee

Broilerifilee toorsuitsupeekoniga

FOTO: Ragne Värk

Toidublogija Ragne Värk pakub õhtusöögiideena välja ahvatleva retsepti kanalihast. Nende koguste järgi saavad kõhu täis neli inimest.

  • 4 broilerifileed
  • soola, pipart
  • 8 toorsuitsupeekoniviilu
  • 2 dl rõõska koort
  • 4 sl pestot
  • keedetud tatart (serveerimiseks)

Eemalda broilerifileelt üleliigsed kelmed ning maitsesta siis kergelt soola ja pipraga. Pruunista pannil fileed igast küljest kuldseks. Mähi iga filee ümber 2 toorsuitsu peekoniviilu ning aseta ahjuvormi.

Kuumuta koor potis keemiseni, lisa segades juurde pesto. Madalda kuumusel ning lase 4-5 minutit vaikselt podiseda, ise aeg-ajalt kastet segades. Vala valminud kaste vormi fileedele. Küpsera 180 kraadi juures ca 15 minutit. Serveeri koos tatraga.

Soovitused:

·         Ahjuvorm võiks olla nii suur, et fileed mahuks täpselt ära.

Tagasi üles