Läikivate juuste ja terve peanaha üllatav saladus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juuksed ja peanahk vajavad tervisliku väljanägemise jaoks rasvaineid. Keha toodab neid ka ise juuste katteks ja kaitseks, kuid alati ei pruugi keha toodetud rasvadest piisata. Õige tasakaalu saavutamiseks võib kasutada õigeid looduslikke õlisid.

Sajandeid on naised kasutanud kauni läike saavutamiseks looduslikke õlisid. Kõige lihtsam ja kasulikum on kasutada oliiviõli, kirjutab GalTime.

Oliiviõli on ideaalne peanaha masseerimiseks. Massaaž aitab stimuleerida vereringet ja kiirendab surnud naharakkude eemaldumist. Paranenud vereringe muudab juuksed tugevamaks.

Tänu sellele, kuidas oliiviõli on töödeldud, on see hetkel üks puhtamaid õlisid, mida soetada. See sisaldab kasulikke omega-3-rasvhappeid, mis aitavad tugevdada karvanääpse ja ennetada katkiseid juukseotsi.

Oliiviõlis sisalduv skvaleen aitab ka tasakaalustada naha niiskustaset. See imendub kiiresti naha sisse ja toitained jõuavad nahakudedesse. Oliiviõli kasutamine peanahal aitab ka ennetada ja leevendada sügelevat ning kuiva peanahka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles