Hanna-Liina Võsa koges kurikuulsat 30ndate kriisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa
Hanna-Liina Võsa Foto: Stina Kase

31-aastane lauljatar Hanna-Liina Võsa tunnistas Naistelehele, et koges samuti naiste seas tuntud nn 30ndate kriisi, millest viimasel ajal palju räägitud on.

«Olen täitsa selle 30ndate kriisi üle elanud, vaikselt hakkab see juba lahtuma,» muigas lauljanna. «Olen aru saanud, et ei ole mõtet endale teha selliseid kindlaid plaane, sest elul on tihtipeale sinuga hoopis teised plaanid. Asjad lähevad omasoodu ja pole mõtet vägisi ponnistada…»

Viimase all pidas lauljanna silmas laste saamist. «Ma nii paaniline ei ole, et hakata iga hinna eest endale lapsi tekitama – sest vanus nagu nõuaks,» selgitas Hanna-Liina, kelle ümber on palju samaealisi naisi, kel pole veel lapsi. «Ma arvan, et see ei olegi niivõrd seotud sellega, et oleme lausa teadlikult otsustanud, et töö tuleb enne – lihtsalt kuidagi elu on nii läinud. Aga eks selline soov hinges on minu meelest naiste puhul täiesti loomulik.»

Hingeline kriis ei tähendanud talle aga ainult lapseteemat – tal tekkis ka mõte, et ei taha enam lavale minna. «See elu nagu ammendas end ja ma mõtlesin, et enam ei tee ma kohe mitte midagi. Praeguseks on ka see leebunud ja nüüd ma jälle tahan esineda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles