Kaheksa märki, et mees kardab pühendumist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas otsid meest, kellest saaks hea abikaasa? Loe järgmisi kaheksat märki, mis peaksid sind hoiatama, et oled vale mehe otsa sattunud.

Ta käib tööreisidel, mis kestavad nädalaid või kauem. Pühendumist kartvad inimesed kipuvad valima töökohti, mis võimaldavad neil paindlikult reisida, kus ei pea kogu aeg kontoris kohal olema ning ka töögraafik on vaba. Selline elustiil võimaldab ka tõenäolisemalt truudusetu olla, kirjutab YourTango.

Te pole kohtunud üksteise sõprade, perekonna või kolleegidega. Kas oled tähele pannud, et partner ei taha sind oma lähedastele tutvustada? Sa ei tea, milline on tema tööelu ja sa ilmselt ei kohtu kunagi tema sõpradega. Tal on tungiv vajadus sinu eest oma tegemisi varjata, sest siis ta ei pea oma käitumist selgitama.

Sa pole näinud tema kodu ja kui oled, siis see on jätnud hotellitoa mulje. Pühendumist vältivatel inimestel on kombeks elada ränduri elu. Nende oma kodu ei pruugi olla muud, kui pelgalt läbikäigukoht, kus nad käivad aeg-ajalt duši all, vahetavad riided ja on jälle läinud.

Ta on tähelepanelik ja meeldiv, kui olete kahekesi. Pühendumist kartvad mehed tegutsevad kiiresti: nad kasutavad oma šarmi ja osavat juttu, kuni on sinu südame võitnud. Kui see on juhtunud, ilmnevad järjest enam tema ebameeldivamad küljed.

Ta ei aktsepteeri eitavat vastust. Talle ei meeldi konfliktid ja ta ei talu seda, kui talle korvi antakse. Kui hakkad talle vastu astuma, on ta peagi su elust kadunud.

Ta teeb plaane viimasel minutil. Sinuga ühiste plaanide tegemine on pühendumise märk. Pühendumist pelgav mees tunneb ebamugavust, kui otsustad üksinda, kuidas te aega peaks veetma. Ta tahab, et kontroll oleks tema käes ja kui ta lõpuks lepib mõne sinu pakutud tegevusega, siis ta ilmselt hilineb või hüppab viimasel minutil alt.

Tunned, et oled hullumas. Ta leiab mooduse, kuidas sind süüdistada tekkinud olukorras ja hakkad kahtlema, kas mitte sina ise pole suhtes see hullumeelne. Kui sa selle teema lõpuks temaga üles võtad, siis ta ei nõustu sellest rääkima. Ta võib muutuda tujukaks ja käituda nii, nagu sa pole teda kunagi veel käitumas näinud.

Ta kaotab huvi, kui suhe muutub tõsisemaks. Ta armastab tagaajamist, aga mitte saagi kinnipüüdmist. Tal on olnud palju lühikesi ja kirglikke suhteid, mis on kiiresti oma lõpu leidnud. Tal on varrukast võtta selgitus iga taolise suhte jaoks, sest ta reeglina süüdistab oma eelnevaid partnereid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles