Kuidas meeldis sulle Janne imeline muutumine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne imeline muutus
Janne imeline muutus Foto: TV3

Tänases TV3 liigutavas tõsielusaates «Minu imeline muutumine» oli lugu Jannest, kes oli lapsest saadik oma poisiliku välimuse pärast häbi tundnud. Tal olid suur nina ja suured kõrvad ning rinnad olid tal olematud. Janne häbenes oma välimust nii, et ei näidanud end paljalt isegi mehele.

Ehkki nad on juba ammu koos, ei julgenud Janne end mehe sõnul siiani tema ees paljaks võtta, proovis end ära keerata ja varjata. Janne mees Kuldar teatas saates, et tema armastab Jannet ka väikeste rindade ja suurte kõrvadega, kuid Janne jaoks on muutumine oluline. Temale on neid operatsioone vaja iseenda jaoks.

Saates osalejate unistusi viivad täide hambaarstid ja ilukirurgid.

Arstid otsustasid, et Jannet saab muuta küll, kuid eesolevad operatsioonid on küllalt traumaatilised. Jannet tabas seoses nina-ja rinnaoperatsioonidega mitu tagasilööki. Tal tuli leppida sellega, et tema mees nägi teda sidemetes ja näost sinisena. Kuid tulemus oli seda kõike väärt - Janne saigi endale uued rinnad!

Ja mitte ainult! Ka uue nina, uued kõrvad, uued huuled, uued juuksed ja täiesti uue enesekindluse. Janne mees oli täiesti pahviks löödud, kui nägi saate lõpus oma poisiliku plika asemel kurvikat ja pikajuukselist naist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles