Kevadsuvised meigi- ja soengutrendid, vol 2: roosa meik ja patsilokid

, jumestuskunstnik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand, modell - Evelin Ainomäe.
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand, modell - Evelin Ainomäe. Foto: Jelena Rudi

Naiselikkus ei lähe vist kunagi moest - seda tõestavad suurtel moelavadel figureerivad pastelsetes toonides pitskleidid ja ka tuntud meigibrändide kevadsuvised meigikollektsioonid.

Roosa erinevates varjundites on võtmetegija ja seda korraga nii huultel, silmadel ja põskedel. Julgustan kevadel igaüht kasutama roosat, sest pole paremat värvi, mis annaks teie talviselt kahvatule näole värskuse tagasi.

Jumestuskreemiks valisin Eisenbergi Fond de Teint Correcteur Invisible niisutava ja kerge koostisega jumestuskreemi, sest mida suvele lähemale, seda õhulisemad võiksid kõik jumestuse komponendid olla.

Trendikas on näole sära või kuma andmine - näiteks põsesarnadele ja kulmuluule kanda kohe pärast jumestuskreemi Collistar Highlighting All Over Light Creator särapuudrit, mis oma roosaka varjundiga annab eriliselt värske kuma ja rõhutab nimetatud kohti.

Laugudel kasutasin seekord  Babor Silky Eye Shadow Stick kreemjaid lauvärvi pliiatseid, nendega jääb tulemus hästi loomulik. Kellel on aga kartus, et kreemjad lauvärvid ei püsi, siis hea on nipp hajutada sama tooni puuder laugudel lauvärviga - tulemus on püsiv ja toon jääb intensiivsem.

Maybelline Volum Express The Rocket ripsmetušiga saab igaüks endale pikad ja tihedad ripsmed, mis on elegantselt eraldatud ja tükivabad.

Huulemeigis on jällegi moes kõik roosa erinevad varjundid. Kasutasin Annemarie Börlindi Lipcolor Icerose 59 kergelt jäise alatooniga ainult looduslikest komponentidest koosnevat huulepulka.

Juuksemoodi kommenteerib Margit Merirand

Selle kevade hitt on lisaks teistele veel nn patsilokid. Võib minna punupatsidega magama või hommikul lainetangidega lokid juustesse vajutada. Lokid ei hakka kohe juuksejuurest, vaid umbes 10 sentimeetrit peanahast kaugemalt.

Pihustasin juustesse UNIQ ONE toodet, mis sisaldab kuumakaitset, UVA- ja UVB-päikesekaitsefiltreid. Seejärel tegin lainetangidega lokid, kammisin juuksed läbi ning tupeerisin juukseotsi. Lõpuks fikseerisin kogu soengu Revlon Style Masters Photo Finisher juukselakiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles