Muutuja Janne häbenes end mehe ees alasti võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janne saates «Minu imeline muutumine»
Janne saates «Minu imeline muutumine» Foto: promo

Täna õhtul jõuab TV3 vaatajateni uus liigutav tõsielusari «Minu imeline muutumine», mille avaosas näeb noore naise Janne imelist muutumist.

Janne on naine, kes on oma välimust terve elu häbenenud. Poisiliku väljanägemise tõttu on ta terve nooruse pidanud taluma seda, et teda on kõrvikuks kutsutud ja kehalise kasvatuse tundides suisa poistega ühte ritta kamandatud.

Janne tuli saatesse, sest häbenes nii oma suurt nina, laiali kõrvu kui ka olematuid rindu. Tema suurimaks unistuseks on saada saatest tõeliselt naiselik välimus.

Saatejuht Eve Kallaste kinnitusel Janne unistus täitub ning imelise muutumisprotsessi lõpus näevad kõik kaunist ja enesekindlat naist.

«Minu imeline muutumine» on telesari, kuhu ligi 1700 soovija hulgast valiti muutumiseks välja kaksteist osalejat, kellest igaüks usub, et uus välimus annab neile täiesti uue enesekindluse. Nad ei taha enam olla tõrjutud, närtsinud ja ümbritsevatele pilgata.

Oma välimusega kimpus, stressis ja rahulolematud inimesed saavad just selles sarjas võimaluse usaldada end spetsialistide kätesse. Eesti parim ilu-asjatundjate meeskond, kuhu kuuluvad kirurgid, hambaarstid, stilistid, treenerid, juuksurid ning jumestajad - kõik nad annavad endast parima, et osalejad saaksid läbi muutumise oma välimusest põhjustatud kompleksidest vabaneda.

Täituvad muutujate pisemadki välimusega seotud unistused; isegi need, kes on enneaegselt vananenud, muudetakse lõikuste ja täitesüstide abiga kuni viisteist aastat nooremaks! Tänu pool aastat väldanud parimate hambaarstide, kirurgide ja iluspetsialistide tööle jõuavad televaatajate ette kaksteist imelise muutumise lugu! 

«Minu imeline muutumine» alustab TV3s homme kell 20.00.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles