Kui seks ei meeldi, kas peaksid teesklema?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teie stiilid on vastandlikud. Tema armastab kiirust ja usub, et hea seksi aluseks on kiire tempo. Sulle meeldib aeglane ja sügav seks.

Oled kuiv ja täiesti tüdinenud seksist. Mõtled ainult, et see võiks juba läbi saada, kuid paistab, et see kestab lõputult, kirjutab GalTime.

Mida teha? Sa:

A. teeskled ja lased mehel puhata.
B. tunnistad, et sulle tuli järsku meelde, et pidid emale helistama, õppejõuga kohtuma või töö ära tegema, mille tähtaeg oli juba eelmisel nädalal.
C. ütled viisakalt, et täna õhtul jääb seks ära. Võib-olla tood mõne ettekäände, et oled väga väsinud või sul on niivõrd palju teisi asju mõtetes.

Kui valisid A: kinkisid talle ühel korral enesekindluse, et ta on võimeline sind rahuldama, kuid tegelikult ei tea mees, kuidas sind orgasmini viia. Tegid just endale suure karuteene.

Kui valisid B: vähemalt ei valetanud sa talle, et tema viimased tempokad hõõrumised viisid sind lõpuni ja ta peaks selle ebameeldiva liigutuse eluks ajaks meelde jätma. Samas lükkasid ka enda naudingut edasi. See ei tee just kellelegi haiget, kuid samas pole sellest mingit kasu ka.

Kui valisid C: hea valik. Kui mõni tehnika linade vahel on kellegi teise puhul toiminud, siis see ei pea tingimata tähendama, et see mõjub ka sulle. Iga inimene on erinev, meil on erinevad kogemused ja erinevad eelistused. Seksistiilid ei pruugi alguses sobida. Kuid see ei tähenda, et nad kunagi omavahel sobima ei hakka. Tunnista üles seksi ajal või pärast seksi, mis sulle meeldis ja mis mitte. Kui ta võtab sind kuulda ja hoolib sellest, mis sul öelda on, siis ta on nõus ka oma stiili muutma ning ka sina peaksid käituma voodis nii, nagu temale meeldib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles