Seitse kohtingutega seotud müüti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Kas oled kuulnud hullumeelseid linnalegende seoses kohtingute ja kohtamas käimisega? Kas sa ka usud neid jutte?

Siin on mõned levinud kohtingutega seotud müüdid, mis ei vasta tõele, kirjutab Yahoo! Shine.

Oota vastamisega. Üks asi on natuke raskesti kättesaadava mängimine, kuid hoopis midagi muud on see, kui vastad mehe sõnumile kaks päeva hiljem. Suhtle oma partneriga samamoodi, nagu suhtled oma sõpradega. Väldi liigseid mänge.

Ära kunagi maini oma eksi. Ekse ei pea igas vestluses mainima, kuid nendest rääkimine ei tohiks olla tabu, sest see on siiski osa sinu elust. Kui arutate partneriga avameelselt oma eelmisi suhteid, siis saate ka üksteise kohta rohkem teada. Ole aus selles suhtes, kes sa oled, kellega sa koos oled olnud ja mida eelmistest suhetest õppinud.

Ära ole emotsionaalne. Mõnikord on tarvis end müüriga ümbritseda, kuid tegelikult pole suhtes kasulik oma tundeid varjata. Võta eesmärgiks avatud, ausad vestlused ja tea, et ka negatiivsed vestlused on normaalsed.

Alati jagage arve pooleks. Iga olukord on erinev, tea, millal omalt poolt panustada ja millal lasta omale välja teha. Kui kaaslane käib peale, et tasub arve ise, siis on viisakas omalt poolt pakkuda arve pooleks teha, ent iga kord ei pea ka rahakoti järgi sirutama.

Minimaliseeri oma tundeid. Kui kardad, et hoolid liiga palju, siis unusta see. Teisesse armumises pole midagi halba ja kui kõik tundub õige, siis taipad peagi, et liigne hoolimine on täpselt parasjagu hoolimine.

Ära ole liialt klammerduv. Ei ole tarvis pidevalt draamat korraldada, kuid tea, et teise inimese vajamine enda kõrvale ja lähedale on täiesti normaalne. Iseseisev on ju tore olla, kuid kui lased mõnikord kellelgi teisel end aidata, siis ka sellel on oma väärtus.

Võta asju aeglaselt. Iga suhe liigub omas tempos, seega ära tunne, et pead kindlat graafikut järgima. Kui tegemist on armastusega, järgi oma instinkte ja jää truuks sellele, mis sulle õigena tundub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles