Urve Palo sõitis kahekuuse titega Taisse puhkama

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presiendi vastuvõtult lahkuvad külalised Vol. 1
Urve Palo
Presiendi vastuvõtult lahkuvad külalised Vol. 1 Urve Palo Foto: Viktor Burkivski

Poliitik Urve Palo sõitis eelmisel nädalal kogu perega kaheks nädalaks Taisse puhkama, et talvele pisutki leevendust saada. Kaasa võeti ka kahekuune poeg, vahendab ajakiri Naised.

Palode perekond otsustas puhata Phuketis. Palo sõnutsi on see viimane kord, kui terve perega saab nii pikalt puhata. Nimelt läheb pere vanem tütar Laura Marii kooli ja siis tuleb arvestada ka tema koolivaheaegadega.

Õhtuleht on kirjutanud, et Palo viibib praegu lapsehoolduspuhkusel. Varasemalt on ta aga puhkamas käinud ka tööajast. Mullu veebruaris sai palju tähelepanu see, kui ta keset töönädalat sõitis kaheks ja pooleks nädalaks perega välismaale puhkama, aga avalduse oma töötasu peatamiseks tegi vaid kolmeks päevaks. 

Hiljem lõõpis tema pruuni jume üle isegi peaminister Andrus Ansip, kes salvas, et Palol on seljas väga ilus sinine kostüüm, aga ta oleks eeldanud, et Palol on pruunim jume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles