Elo Mõttus: tundub, et vabaabielu tähendab varuväljapääsu lahti hoidmist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elo Mõttus
Elo Mõttus Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Suhtesaate «Avameelselt» saatejuht Elo Mõttus-Leppik rääkis Kroonikale, et kohtas oma meest Indrek Leppikut ajakirjanikutööd tehes. VEB fondist lugu tehes intervjueeris Elo vandeadvokaati, kes röövis ta südame.

Töö tõttu oli Elole mulje jäänud, et advokaadid on kuivad tüübid, kuid elu näitas, et tegelikult peavad nad olema väga loomingulised. Ka ei nõudnud Indrek enne abiellumist abieluvaralepingut. «Olin sõpradelt kuulnud, et Indrek on abielu vastane, ja seetõttu ma temalt ettepanekut ei oodanud,» rääkis Elo. «Advokaadid näevad abielus tihti juriidilist dokumenti, mis on nende igapäevase töö osa. Seetõttu tuli abieluettepanek mulle suure üllatusena. Romantiliselt, koos käepalumise ja sõrmusega. Ta ütles, et seda päeva ei võta meilt keegi, ükskõik, mis elus ette ei tule.»

Elole pole abielu kunagi vanamoelisena tundunud. «Pigem tähendab vabaabielu mulle pidevat varuväljapääsu lahti hoidmist – nagu ootaks kogu aeg, et tuleb keegi parem,» avaldas ta arvamust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles