Galerii: Nike naistepoe sportlik avamispidu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nike avas Viru keskuses vaid naistele mõeldud poe. Avamispeol astusid teiste hulgas modellidena üles superstaar Rosanna Lints, raadiohääl Kertu Jukkum ja fitnesstreener Kristi Roosimägi. Vaata galeriid!

Vastavatud Nike kaupluse disain on inspireeritud klassikalistest treeningklubidest ja spordisaalidest ning tegu on esimese Nike Women kauplusega kogu Euroopas, mis esindab Nike naistepoodide uut kontseptsiooni. Järgmine seesugune kauplus avatakse Dubais.

Nike maaletooja AS Jalajälg juhatuse liikme Rainer Topsi sõnul on uus naistepood eriline nii sisustuse kui ka tootevaliku poolest. «Kaupluse mööbel on valmistatud spetsiaalselt Nike Women kaupluste jaoks ning poe osad detailid on toodetud just Eesti Nike naistepoe tarvis. Samuti on kaupluses saadaval mitmed tooted, mida ühestki teisest kauplusest Eestis ei leia,» sõnas Tops. Uue Nike naistepoe tootevalikus on pearõhk treening- ja jooksukollektsioonidel ning lisaks on saadaval ka spordist inspireeritud vabaajarõivad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles