Kevadsuvised meigi- ja soengutrendid, vol 1

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand, modell - Evelin Ainomäe
Meik - Loore Härmat, soeng - Margit Merirand, modell - Evelin Ainomäe Foto: Jelena Rudi

Kevade hõngu on juba tunda ja koos esimeste päikesekiirte saabumisega igatsetakse värvide ja värskuse järele, sest pikk ja tume periood on kestnud liigagi kaua.

Meigimoes on õnneks pakkuda sel kevadel vägagi värvikaid lahendusi ja samas on käiku jäänud ka mahedamaid toone ja teostusi. Nüüd ja ka edaspidi toon teieni kuumimad meigi- ja soengutrendid, mis on vallutanud maailma moelavad. Kuna erinevaid meigitrende on palju ja kogu infot on raske korraga ammutada, siis esimesena toon teieni lustaka sinisilmse meigi.

Sellel hooajal võivad sinisilmseks saada pajud, sest lauvärvi ja laineri toonide valik on lai - alates mahedast helesinisest kuni sinakaslillakani välja. Selle meigi põhitegijaks on sinine lainer Collistar Professional, toon douglas.

Oluline on lainerit kasutades arvestada oma silmade individuaalset kuju ja piiritleda siis kogu silma ripsmeäär nii ala- kui ülalaul. Lainerijooned tuleks tõmmata korrektselt ja välisnurgast kindlasti tõusva joonega.

Jumestuskreemiks valisin õhukese, kuid tõhusalt katva  Coverderm Perfect Face jumestuskreemi, sest selle silmameigi juurde sobib pigem matt lõpptulemus. Samuti katab see jumestuskreem kõik iluvead.

Põskedel kasuta põsesarnade välja toomiseks mahedatoonilist Couleur Caramel Terre Caramel nr 26 päikesepuudrit, mis jätab hästi loomuliku ja mitte väga sillerdava tulemuse ning sobib ideaalselt näo modelleerimiseks.

Külma sinise silmameigi vastandtoonina soovitan Babori kevadkollektsiooni huulepulka koos läikega, sest selle virsikukarva toon on sel kevadsuvel tõeline moehitt.

Soengumoodi kommenteerib Margit Merirand

Sel kevadel ja suvel on juuksemood 50ndate mõjutustega. Külgedelt keeratud ja rullitatud juuksed pannakse taha kokku. Krunnid on vabad ja veidi lohakad.

Tegin peopesad Senscience Pliable Shine Pomade rasvatu viimistluspumatiga kokku, et oleks lihtsam külgedelt juukseid kokku keerata. Krunni kinnitasin mõne klambriga. Lõpuks viimistlesin kogu soengu Revlon Style Masters Modular kerge juukselakiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles