Naised ei taha end partnerile ilma meigita näidata

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Oleme kõik näinud filme, kus naised ärkavad hommikul oma partneri kõrval täiesti veatu meigiga. Ühtlasi teame naistena ka seda, et see on täielik vale.

Kui naine tahaks hommikul ärgata meigitud näoga, peaks ta vähemalt pool tundi enne meest ärkama, et oma juuksed kammida, jumestuskreemi näole kanda ja huuled meelaks musisuuks muuta ning seejärel voodisse tagasi pugema, et koos muretult «ärgata», kirjutab femalefirst.co.uk.

Uus küsitlus tõestas, et koguni 80 protsenti naistest eelistab oodata vähemalt ühe kuu, enne kui end partnerile ilma meigita näitavad. Kaks kolmandikku naistest tunnistas, et on ka meigiga maganud, kui on öö koos partneriga veetnud.

Üllatuslikult ütles 8 protsenti naistest, et nemad on nõus end meigiga näitama kuni aasta, enne kui partner nende tõelist nägu näha saab. Ja 3 protsenti naistest vandus, et ei näita end kunagi partnerile ilma meigita.

Miks naised aga sellistesse äärmustesse lähevad? Suurem osa naisi usub, et näevad meigiga paremad välja. 28 protsenti vastanutest ütles, et tunnevad meigiga end enesekindlamalt.

12 protsenti naistest arvas, et ilma meigita pole nad ihaldusväärsed ja 2 protsenti naistest oli veendunud, et mees lõpetaks suhte, kui näeks naist meigita.

Üle kolmveerandi naistest tunnistas, et tunnevad ühiskondlikku survet meiki kanda ja kolmandik naistest ütles, et ei julge isegi jõusaali meigita minna.

Õnneks leidub ka naisi, kes tunnevad end meigita hästi - 27 protsenti naistest ütles, et on piisavalt enesekindlad, et ilma meigita tööle minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles