Kotibränd JUKOCOTE esitleb uut kevadsuvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JUKOCUTE

Kotibränd JUKOCUTE esitleb märtsikuus osa oma uuest kevad-suvi 2013 kollektsioonist «Dolce Vita».

Peadisaineri Julia Korovina sõnul leiduvad värskes kevadsuvises kollektsioonis kõik hooaja moodsad värvitoonid, värvide õrnad kombinatsioonid ning erinevate tehnikate kasutamine, alustades makramee elementidest, tikkimisest ning lõpetades filigraansete lõikedetailidega.

Samuti kasutab JUKOCUTE järjekindlalt parimaid nahatöötlusviise ja unikaalset disaini oma kotimudelite valmistamisel. Uues kollektsioonis tulevad tutvustamisele uue vormiga micro bags kotid, mis sobivad ideaalselt õhtustele üritustele ning samuti clutch-tüüpi kotid.

Uus koduleht ja e-pood kajastavad JUKOCUTE brändi kõiki tööprotsessi aspekte ning maailmanägemust. Veebikodu kujundusest aimub Kesk-Itaalia kerget ja värvikirevat õhkkonda, kus asub brändi loomingulise meeskonna stuudio.

Võetakse vastu ka eritellimusi, mille puhul pakutakse unikaalseid eksklusiivse tehnikaga valmistatud kotimudeleid (näiteks klaaspärlitega tikkimine). Kliendile antakse võimalus endal valida kasutatava naha või tikandi värv(id). Sellise teenuse korral on võimalus ellu viia oma vaba fantaasia ning unistus koos JUKOCUTE'i kotimeistritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles