Tallinn Dollsi kevadiselt värsked moenipid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinn Dolls tiim pani naistele kevadeks kokku mõned eriti värsked moenipid.

  1. Klassikaline must-valge kooslus püüab pilke

Kõige kindlam värvide kooslus, must ja valge, on selle kevadsuvise hooaja üks  disainerite lemmikuid. Igavesed konkurendid must ja valge on vastandid justkui armuromaanist, mis tõmbavad üksteise poole. Mõnusalt lihtne, kas nurgeline või ümar ning kontrastne. Selle värvikombinatsiooni puhul on igatahes võimatu mööda panna ning enamasti sobib see duo paljudele inimestele. Mustas ja valges mõjud väga šikilt ning mitte kunagi ei ole võimalust üle pingutada.

  1. Naturaalsus ja pastelsed toonid

Kevade üheks suurimaks moeootuseks on kleitide kandmine, eriti kui need on naturaalsest siidist või bambuse kangast. Iga neiu peaks särama ühes mõnusalt kevadises kleidikeses. Eriti hea kooslus on koos õhkõrnade pastelsete toonidega. Miksides kokku erinevaid värvivarjundeid, saad eriti suurepärase tulemuse ning näed välja justkui haldjas!

  1. Värvide pillerkaar

Värvid on moes. Selged, puhtad ja kontrastsed värvipommi-toonused annavad igale piigale juurde parajas koguses sära. Ära karda kanda julgeid värve koos ka ühes komplektis. Positiivne tuju nii endal kui teistel on hoobiga garanteeritud. Päikesekollane, fuksiaroosa ning elektrisinine panevad kohe kogu energia tööle ning pakuvad kuhjaga silmailu.

  1. Smart look

Üks parimaid ja mugavamaid valikuid kevadsuvisel hooajal kontorisse ja kooli on särkkleidid erinevates variatsioonides. Võib-olla meenutab mõnele see kitlit Nõukogude ajast, kuid igatahes on see teinud tõelise revolutsiooni. Mängides just väikeste detailidega, nagu vööd, tikandid, lipsud, taskurätid ja kangad, võid saavutada erilise väljanägemise lausa igaks argipäevaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles