Täiuslik vanusevahe suhtes on neli aastat ja neli kuud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üha rohkem võib kohata paare, kus partnerite vanusevahe on suurem kui 20 aastat. Järjekordne kummaline suhteuuring tegi aga kindlaks, et kõige parem vanusevahe on neli aastat ja neli kuud.

Confused.com küsitles üle 2000 täiskasvanu ja leidis, et kõige õnnelikumad on paarid, kus mees on oma naisest 52 kuud vanem, kirjutab FemaleFirst.

Ligi pooled vastanutest väitsid küll, et ideaalset vanusevahet pole olemas, kuid 33 protsenti naistest tunnistas, et neil poleks midagi selle vastu, kui mees on neist 7 aastat vanem.

Kindla reeglina selgus, et just mees peab olema naisest vanem. Vaid üks naine sajast pidas ideaalseks seda, kui mees on naisest noorem. Üle kolmandiku naistest tunnistas, et kui mõni naine on koos endast palju vanema mehega, siis tekib tal kõrvaltvaatajana eelarvamus, et näitsik jahib mehe raha ja suhe ei kesta kaua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles