Maagilisel voodoo-peol näidatakse Kriss Sooniku rannariiete kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kriss Sooniku ujumisriided
Kriss Sooniku ujumisriided Foto: Tootja foto

Suite Lounge tähistab oma esimest sünnipäeva suurejoonelise maagilise voodoo-peoga. Sünnipäeva teeb eriliseks Kriss Soonik Loungerie moe-show, kus esmaesitletakse brändi rannariideid ja 2013. aasta kevad-suvist pesukollektsiooni.

Lisaks annavad sünnipäevale hoogu maalikunstnik Anna Litvinova interaktiivsed visandid ja erikülaline Riiast, DJ Val De Mar. Ei puudu nii maitsvad kokteilid kui ka hõrgutavad suupisted.

Sünnipäeva  kirss tordil on Kriss Sooniku rannariiete esmaesitlus Eestis. Kriss Soonik ütleb: «Rannariided pesubrändi tootevalikus on loomulik samm. Brändi tooteid ei pea kandma ainult pesuna ja mängulisus riietega kokkusobitamisel on vägagi teretulnud.»

Maagiline voodoo-atmosfäär on mõjutanud kogu rannariiete kollektsiooni. Disaineri silmis muutub iga naine neid kandes sensuaalselt elegantseks ja müstiliseks olendiks. Kollektsioon koosneb kaheksast tootest, millest igaüks on viimistletud luksuslike Kriss Soonikule omaste kuld-detailiga ja peidetud vimkaga, milleks on lilleline vooder. Mudelid on üle võetud Loungerie klassikalistest lemmikutest, et võimendada naise keha ilu.

Eesti päritolu disaineri Kriss Sooniku pesu müüakse kogu maailma butiikides: Suurbritannias, Ameerikas, Itaalias, Saksamaal ja isegi Saudi-Araabias. Eestisse jõudis Kriss Soonik Loungerie alles 2011. aasta sügisel, kui seda hakkas müüma pesupood Ulakas kaunitar Solarise keskuses. Brändi pesu toodetakse Eestis, kasutades parimaid materjale kõikjalt maailmast.

Reedel, 15. märtsil on Suite Lounge’i uksed avatud alates kell 21.00. Sissepääs on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles