Mari-Leen Albersil on ideaalkaaluni jäänud vaid kaks kilo

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpp ehk Mari-Leen Albers
Täpp ehk Mari-Leen Albers Foto: Meelis Tomson

Varasemalt Naistemaailmas anonüümset kaalulangetusblogi pidanud Mari-Leen Albers paljastas viimasest postituses oma nime ja tegi põhjaliku ülevaate sellest, kuidas ta tee maovähendusoperatsiooni abil normaalkaaluni on läinud.

«Kui nelja kuu möödudes oli kadunud üle 30 kilo, siis ütlesid kõik, et näen hea välja ja olen tubli olnud,» kirjutab ta. «Vaatasin ükspäev pilte, kus ma olin 35 kilo alla võtnud ja mõtlesin - issand, kui suur ma ikka veel olin. Nüüd jälle vaatan praegu tehtud pilte ja mõtlen, et näen välja nagu nälginud vang. Kaalu on ikka metsikult kukkunud.»

Kõige toredam on Mari-Leenu meelest see, et ta saab nüüd poest osta riideid, mis talle tõeliselt meeldivad, mitte ei pea häda sunnil ostma suvalisi hõlste, mis selga mahuksid. «Kuigi mul ei ole siin Austraalias üldse palju riideid vaja, siis käin ja šoppan nagu ogar – kõik mis meeldib, läheb selga! Ja miks mitte osta endale number 36 jope kümne dollariga lihtsalt seepärast, et see läheb selga? Küll kunagi külmaks läheb ja ma seda vajan.»

Viimase blogipostituse tarbeks käis Mari-Leen kaalu otsimas, et lugejatele mingigi number avaldada. «Tänase seisuga olen ma kaalu kaotanud 56 kilogrammi, kaaludes 55! Ideaalkaaluni on minna umbestäpselt 2,2 kilogrammi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles