Pirgit Toomel: peenisejutud

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Toomel
Pirgit Toomel Foto: Erakogu

Kohati on see lausa uskumatu, kui tähtis on meestele nende väikemees. Alalõpmata võib kuulda härrasid kilkamas oma peenise ilu üle. Olgu tegemist siis otseste komplimentidega iseendale või kiidusõnade nurumisega partnerilt. Üks on kindel - see on nende au ja uhkus. Lisaks sellele julgen väita, et ka enamiku probleemide allikas.

Ega mehed ilmaasjata oma peenisele hüüdnime anna. Olgu selleks siis väikemees, väike mina, suur mina, «Big Ben», parim sõber jne. Kindlasti tead, kuidas sinu härra oma uhkust nimetab. Arvestades, kui mitu korda neil päeva jooksul erektsioon tekib, võin ainult arvata, miks vennike nime vajab. Kujuta ette elu, kui sul püksis aeg-ajalt midagi liigub ja endast märku annab.

See liikuv pisiasi on mehele tema  A ja O. Teisiti öeldes - au ja uhkus. See, mis paneb teda tundma alfaisasena, tugeva liidrina ja enesekindlana. Või vastupidi, ebaõnnestumise korral, nõrga, saamatu ja ebakindlana. Mida rohkem ta enda füüsilise poolega rahul on, seda võimukamaks end  peab. Oled tähele pannud, kuidas isased enda kubet avalikult kohendavad? Üks võimalus on, et mees on endale täid saanud, kuid suurema tõenäosusega hoiab ta alateadlikult kontrolli oma kullatüki üle. Lisaks on see kindel viis, kuidas naiste tähelepanu oma peenisele tõmmata.

Ära unusta, et kuigi elame 21. sajandil, käitume endiselt nii nagu meie esivanemad kiviajal. Jaga kiidusõnu mehele ja vaata, mismoodi ta rusikaga vastu rinda taob, mõeldes, et ta on parim ja peatselt maailma vallutamas. Tõeline liider ja karjajuht arvab, et ta on voodis tegija. Enesekindel sirge seljaga härra, kes peab enda varustust lihtsalt võimsaimaks. Julgen arvata, et mehed on tekitanud endale kinnisidee ja pseudoprobleemi. Pidevalt mõeldes, kas nende peenis on piisavalt suur, pikk, korraliku läbimõõduga jne.

Lisaks kõigele muule võrdlevad mehed end salamisi teiste füüsilise küljega. Kord lohutades armuvalus sõpra, olin sunnitud ütlema, et ta südamedaam on elus edasi liikunud ja uue kavaleri leidnud. Suure väljapressimise peale pidin ka härra Facebooki profiili näitama. Seal pilte vaadates leidsime albumi tema aust ja uhkusest. Selleks oli suur, võimas ja hinnaline auto. Teate küll neid poseeritud pilte – mina ja auto. Algul nägin silmis kadedust, kuid siis suutis ta mind üllatada lausega «Ilmselgelt on tal väike varustus. See auto on vaid peenise pikenduseks.» Julgesin vaid noogutada ja nõustuda.

Maailm, milles mehed elavad, algab neil püksist. Igasugune seksuaalne ebakindlus mõjutab igapäevaelu rohkem kui arvata oskame. Mistõttu on mul tunne, et naistel on tegelikult väga palju võimu meeste ja nende tuleviku üle. Võib öelda, et poiste esimene seks on saatusliku tähtsusega. Mõtle järgi, kellele sa rumalusest oled julgenud välja öelda, et ta peenis on kõver, liiga peenike või hoopiski lühike? Ma julgen arvata, et väike ebakindlus jääb talle seetõttu alati põue. Ühest küljest oled sa tema tulevasele naisele teene teinud. Arvatavasti on mehe näol tegemist stabiilse ja koduse isikuga, kuid karjääriredelil ei löö ta kunagi läbi. Alateadlikult arvab ta alati, et teised mehed on temast tugevamad ja paremad. 

Mehed on natukene rumalad. Selleasemel, et muretseda oma «Big Beni» suuruse üle, võin öelda, et naised ei otsi kõige võimsamat väikemeest. Olgu sul seal püksis ükskõik milline sõber, kui sa suudad voodis head teha, siis sa oledki parim. Naiste silmis ei näita mehelikkust sinu organid, vaid oskus orgasmi pakkuda. Alles siis on aeg selg sirgu ajada ja rusikaga vastu rinda lüüa, mõeldes, et oled ühe naise maailma vallutanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles