Kairi Rondo: kui üks pooltest mõtleb petmisele, siis suhtest head nahka ei saa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Rondo
Kairi Rondo Foto: Kaarel Tigas/ Õhtuleht

Kanal 12 saatejuht Kairi Rondo ei usu suhte taastamisse pärast petmist.

Kairi, keda on eluaeg köitnud pigem mehelikud hobid – kalapüük, mootorsõidukid ning ekstreemsport – tunnistas, et igas suhtes on oht, et kirg saab otsa, kirjutab Buduaar.

«Selge see, et ajaga kaob suhtest särts, kui sa sellele ise enam vürtsi lisada ei viitsi. Aga kui üks pooltest mõtleb juba petmisele, siis suhtest head nahka enam ei saa. Siis tuleks oma tundeid analüüsida ja mõelda, mida ma sellest suhtest ootan. Vajadusel tuleks koosolemine lõpetada ja endale ikka see päris õige otsida. Vaevalt et kellegi eesmärk oleks lihtsalt oma partnerile petmisega haiget teha. Ju siis ikkagi on selles suhtes miskit puudu, mis sind ringi vaatama ajab,» arutles Kairi.

Kas Kairi ise oleks nõus mehele petmise andestama?

«Ma usun, et andestamine oleneb sellest, kuidas sind on petetud, kui tõsine teie suhe on ning kuidas petmine ära põhjendatakse. Eks siin kehtib ütlus «andestan, aga ei unusta». Aga pikemas perspektiivis ma leian, et see jääb suhet siiski häirima ning usaldus kaob. Kui pole usaldust, siis ei ole ka mõtet koos olla. Pole ju vaja edasi elada selle hirmuga, et kui partner kuskile üksi läheb, siis äkki jälle juhtub midagi,» rääkis Kairi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles