Ivo Nikkolo erikollektsioon jõuab müügile Kätlin Kaljuvee moejooniste näitusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Baltika

Tänasest jõuab Ivo Nikkolo esinduskauplustes müügile kaubamärgi asutaja, moelooja Ivo Nikkolo disainitud eksklusiivne erikollektsioon. Ivo Nikkolo Signature üllatab moodsalt päikeseliste värvide ning isikupäraste kangaste, mustrite ja detailidega. Kollektsioonile lisavad väärtust Kätlin Kaljuvee moejoonised.

Tänasest Ivo Nikkolo esinduskauplustes müügile jõudev Signature kollektsioon on silmapaistvalt naiselik ning säravalt moodsates värvides. Ivo Nikkolo toob meieni oma unikaalse tõlgenduse Chanel stiilist, 60ndate geomeetrilistest mustritest, täiendades neid põnevate detailide, lõigete ja mustrite mänguga.

«Meil on suur rõõm, et brändi asutaja Ivo panustab jätkuvalt brändi käekirja hoidmisesse ka oma unikaalloominguga. Limiteeritud kogustes eksklusiivne Signature kollektsioon on tõelise maiuspalaga kõikidele moegurmaanidele ning see täiustab ideaalselt me kevadkollektsiooni,» ütles Ivo Nikkolo brändijuht Kaja Milder.

Unikaalsele disainerloomingule vääriliselt on kollektsiooni visualiseerinud andekas ja rahvusvaheliselt hinnatud illustraator Kätlin Kaljuvee, kelle kaheksa moejoonist vormuvad Karja tänava esinduskaupluses atraktiivseks näituseks.

«Kogu minu loomingus on keskne koht loodusel ja armastan väljendada inimese seotust loodusega, tema osa looduse harmoonias. Ivo Nikkolo Signature kollektsioonile joonistatud moeseeria nimeks on «Õitsvad aiad / Blooming Gardens», mis on inspireeritud varakevadistest lilleaedadest, õrnadest, naiselikest, kuid kargetest ja isegi ebamaist päritolu tegelastest – naistest muinasjutulistes aedades,» ütles Kätlin Kaljuvee.

Kätlin on hinnatud kunstnik, kes on hiljuti teinud moejooniseid rahvusvahelisele kõrgmoebrändile Givenchy, osalenud näitustel Stockholmis, Helsinkis, Shanghais ning joonistanud 2012. aastal Eesti vabariigi presidendi jõulukaardi. Tema töid on avaldanud olulisemad moeillustratsiooni teemalised blogid üle maailma ja hiljuti võis tema loomingut siidil näha ka Berliini Moenädalal.

Signature kollektsioon jõuab Eestis müügile Ivo Nikkolo Karja tänava esinduspoes ning Rocca al Mare keskuse kaupluses. Lätis jõuab kollektsioon müügile Riia Spice ja Galerija Centersi poodides ning Leedus Vilnius Panorama keskuse kaupluses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles