Merle Palmiste teab, mis on naiselikkuse võti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Palmiste
Merle Palmiste Foto: Raigo Pajula

«Naiselikku naist huvitavad mehed,» teab femme fatale Merle Palmiste. «Naiselik naine tahab mehi mõista ja neist aru saada. Loomulikult tahab ta mehi ka armastada.»

Teatrimaailma diiva Merle Palmiste ei ole kitsi ja jagab rõõmuga ajakirjas Naised nõu, kuidas naiselik olla. «Me keegi ei sünni naiselikuna, ei mina, ei sina, me õpime seda elu jooksul,» tõdeb ta. «Naiselikkus on õpitav ja põnev ja sellest on kasu ning loomulikult teeme me selle õppetöö käigus suure hulga naiselikke vigu. Pole olemas naiselikku viga, mida ma oma elu jooksul teinud ei oleks!»

Merle sõnul on eesti naised ilusad, sest nad oskavad enda eest hoolitseda. «Tänapäeval on ikka hea Eestis naine olla, sest sul on ju meeletu vabadus võrreldes mingite aegadega ja mingite riikidega. Meie naised peaksid õnnelikud olema, et nad siia riiki on sündinud!»

Naine peab Merle meelest olema spontaanne ja kohanemisvõimeline. Näiteks läheb ta alati üritustele sätitult, kuid kui juhtub, et selleks pole võimalust, siis ei jäta ta kuhugi minemata. See, et ta ennast käest ei laseks, on talle väga oluline. «See, et naisel on mõni korts ja volt, käib asja juurde,» naerab ta.

Loe pikemalt naiselikust Merle Palmistest ajakirjast Naised!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles