BonBon aitab koguda raha naiste kriisikodule

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alice Teaparty - BonBon Lingerie
Alice Teaparty - BonBon Lingerie Foto: BonBon

Naistekuul ehk märtsis on BonBon butiikides võimalus toetada MTÜ Tallinna Naiste Kriisikodu. Kriisikodu abistab perevägivalla ohvriks langenud naisi, vajadusel ka koos lastega.

Kriisikodu on loodud perevägivalda kogenud naistele lühiajaliseks turvaliseks peatuspaigaks, kui koju jäämine on vägivalla, ähvarduste ja hirmu tõttu ohtlik. Kriisikodul on nii majutusüksus ja kui ka eraldi nõustamiskeskus «Ava silmad», mis pakub psühholoogilist ja juriidilist nõustamist. 8. märtsil täitub 8 aastat Tallinna Naiste Kriisikodu avamisest. Kaheksa aasta jooksul on abi saamiseks pöördunud Kriisikodu poole 3310 naist.

BonBon Lingerie loovjuht Tiiu Roosma kommenteerib: «Kasutan siinkohal ära BonBon mahukat sotsiaalvõrgustikku ja kodumaist populaarsust valgustamaks inimesi, just naisi, antud teemal.  Rohkelt räägitakse küll perevägivallast laste keskselt aga naine on lapse ema, mingil määral kodu süda ja kui tema kannatab, siis kannatab ka laps ning seega meie ühiskond kasvab iga haavatud pere arvelt kõveramaks. Soovime kaasa aidata naiste teadlikkuse tõstmisele, et nad võivad loota abile, kui nende ilusast elust on saanud õudusunenägu. Ja seejuures ärgem unustagem oma lapsukestest tervete inimeste kasvatamist eelkõige oma eeskujuga.»

Headus sünnitab headust! Korjanduskarp on BonBon Lingerie  butiigis (Pärnu mnt. 21) terve märtsikuu. Tartu Lõunakeskuse poest saab kasti poetada toetuse Tähtvere Avatud Naistekeskuse heaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles