Filmilik ebaõnn - naine oli suhtes oma vennaga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USA naine käis enda teadmata üle kuue kuu oma poolvennaga ja oli temaga ka seksuaalvahekorras.

Anonüümsust palunud naine rääkis ajakirjale Ebony, et tutvus pruunisilmse Corey’ga Bahamal, kui käis seal sõbrannadega puhkamas. Nende suhe arenes kiiresti ja peagi maitsesid nad ka voodirõõme, vahendab Daily Mail.

Meest oma isale tutvustades tabas neid aga šokk, kui Corey tundis neiu isas ära ka enda isa. Selgus, et noormees sündis isa salasuhte tagajärjel, millest teadis vaid kõnealuse naise onu.

«Kord läksin nädalavahetuseks oma vanematekoju ja rääkisin neile oma uuest kallimast. Isa pakkus, et teeme grillipeo, siis on tal võimalus oma tütre uut kallimat pinnida. Ma olin nii elevil!» meenutas naine sündmuste käiku.

«Corey oli närviline, aga elevil – ma olin talle meie perest nii palju rääkinud. Talle tundus, et ta praktiliselt juba tunnebki neid. Ma lubasin talle, et ta sobib väga hästi meie perekonda - mul polnud õrna aimugi, kui tabavalt see oli öeldud. Juhatasin ta inimeste vahelt isa juurde, kes oli meie poole seljaga ja naeris parasjagu kogu südamest. Ta pööras ringi, et Corey kätt suruda. Isa taldrik kukkus maha ja suu jäi ammuli,» meenutas naine.

Corey küsis hämmingus: «Isa?» Segaduses pereliikmed ei osanud samuti muud, kui vaid korrata sama sõna. «Isa?!»

Naise onu oli see, kes selgitas, et pereisal oli veel teinegi perekond ning peale Corey oli tal lisaks kaks tütart. «Ma seksisin ja armastasin oma veresugulast üle kuue kuu ja ei teadnud seda,» oli naine šokis. «Ta murdis mu ema ja ka minu südame.»

Kasvades oli neiu enda sõnul teadlik sellest, et ta isa on alati olnud naistemees, kuid tal polnud õrna aimugi, et isal võib veel lapsi olla. Vanemad on nüüd lahutamas ja Corey’ga ta ei suhtle. Noormehe palvel ei ole ta ühendust võtnud ka oma poolõdedega, kes elavad teises osariigis.

Naise sõnul oli tal väga hea isa, kuid juhtum lõi nende suhtesse kiilu ja praegu üritab ta tasapisi isaga ära leppida. Selleks käib ta teraapias, et suudaks jälle inimesi usaldada. «Võib-olla suudan ma kunagi jälle armastada, aga uskuge – enne lasen ma teha DNA-testi,» naeris ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles