Galerii: Nike Convention treeningpäeval osales üle poole tuhande spordisõbra

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 2. märtsil 2013 toimunud rahvaspordiüritusel Nike Convention treeningpäeval osales 505 spordisõpra, kes võtsid osa erinevatest uutest ja põnevatest treeningutest parimate Euroopa treenerite juhendamisel.

Ürituse peakorraldaja Kristi Roosimägi sõnul läks Nike Convention treeningpäev suurepäraselt. «Treenerid olid tasemel, osalejad olid positiivselt meelestatud ning usun, et kõik said ürituselt positiivseid emotsioone ja uut energiat,» lisas Roosimägi.  

Nike treeningpäeval oli teiste põnevate stiilide kõrval nagu bodyART Strech ja Nike Training Club võimalik esmakordselt Eestis proovida intensiivset ja funktsionaalset kardiotreeningut deepWORK.  «Kõige rohkem osalejaid oli tantsulises Zumbas, intensiivses Combat Fight’is ning põnevas treeningus«Hot guys and sexy dance!», mis toimus treenerite Toni Nemeth, Sven Idarand ja Balazs Borsodi eestvedamisel,» lisas Roosimägi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles