Kas võtaksid kuulda Kim Kardashiani nõuandeid suhete kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: SCANPIX

Nüüd, kui Kim Kardashian on juba mitmendat korda armunud, on ta otsustanud jagada suhtenõu ka teistele. Sest nii ju tehakse, kui ollakse armunud. Küsimus on selles, kas keegi võtab tema nõuandeid ka tõsiselt?

Kui oled mehega 72 päeva abielus olnud, on ülejäänud maailm veendunud, et tegemist oli peenelt planeeritud vaatemänguga, et tähelepanu tõmmata. Aga mida Kim on suhete ja armastuse kohta öelnud? TheGloss tegi preili Kardashiani väljaütlemistest väikese kokkuvõtte.

«Ma olen vist elu lõpuni lootusetu romantik. See tähendab, et ma usun armastusse ja unistan ideaalsest suhtest, aga mu kujutelm sellest on muutunud. Ma arvan, et ma ei peaks enam sellises muinasjutus elama. Ma vist peaksin sellest loobuma ja veidi realistlikumalt mõtlema hakkama.»

«Ma olin enne väga sõltuv nendest meestest, kellega ma suhtes olin. Ma ei teadnud miks, sest mind ei kasvatatud nii. Kui ma näeksin end praegu 19-aastasena, siis ma raputaks end ja ütleks: ärka üles, sa oled liiga tark sellise elu jaoks!»

«Ma jään alati armastusse uskuma.»

Kanye Westi kohta: «On väga lohutav, kui sul on keegi, kes teab sinust kõike, kes austab ja mõistab sind ja kes on sarnaseid asju läbi elanud.»

Head lugejad, kuidas tundub, kas Kim on parim inimene suhtenõu jagama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles