Üheksa asja, mida iga naine võiks oma mehe kohta teada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et tead oma mehe kohta kõike? Ekspertide sõnul seisneb suurepärane suhe selles, et partnerid teavad, mis teist poolt tõeliselt õnnelikuks teeb.

Olgu su suhe uus või juba aastate pikkune, oma armastuse tugevdamiseks leidub võimalusi kõigile. Sa pead teadma vaid üheksat asja oma mehe kohta ning seeläbi saad teievahelist sidet tugevamaks muuta, kirjutab TheStir.

1. Mis tekitab temas tunde, et teda vajatakse

Mõnele mehele meeldib asju parandada, teisel pole isiklikku haamritki. Võta aega, et välja selgitada, mis tekitab temas tunde, et ta on kasulik ja et tema kohalolek muudab sinu elus midagi.

2. Mis aitab tal tõeliselt lõõgastuda

Sulle võib meeldida pärast pikka tööpäeva mõnd naistesaadet vaadata, kuid ära sunni teda sama tegema. Ka temal on vaja lõõgastuda täpselt nii nagu talle sobib. Julgusta teda lõõgastuma täpselt nii, kuidas talle sobib.

3. Kui tihti ta suhtleb oma eksiga

Jah, nad läksid pool aastat tagasi lahku, kuid mõlemal või ühel neist võib olla raske lahti lasta. Sul on õigus teada, kui nad omavahel suhtlevad ning oma arvamust avaldada, kui see sind häirib. Muidugi on olukord keerulisem, kui neil on ka ühiseid lapsi. Anna talle teada, et sa mõistad nende omavahelist suhtlust ja toetad seda.

4. Kuidas julgustada teda end avama

Ka meestel on vaja rääkida, kuid mitte nii palju kui naistel. Ütle talle, et oled olemas, kui ta soovid midagi jagada, kuid ära käi talle peale. Ta peab teadma, et vajadusel võib ta sind usaldada.

5. Mis teda erutab

Mõni naine keeldub esimest sammu astumast, kuid mõned mehed just seda ootavadki. Kui tema kõige tundlikum kehaosa on kõrvad, siis näksi neid õrnalt ja anna teda silitades märku, et ihaldad teda.

6. Mis tema tuju halvaks muudab

Olgu selleks tema lemmikmeeskonna kaotus või vanemate surma-aastapäev, sa peaksid teadma, mis su meest kurvaks muudab. Võid proovida tema tuju paremaks muuta või vähemalt teada, et sina pole see põhjus, miks ta imelikult käitub.

7. Et ta soovib olla abivalmis

On väga lihtne viriseda kõigi asjade üle, mida mees tegemata jätab. Aga kui ta üritab sind aidata, tuleks seda tunnustada, isegi kui ta sinu arust midagi valesti teeb. Leia viisakas moodus näitamaks, kuidas mõnda asja paremini saab teha.

8. Tema lemmikmeeskond

Naistele reeglina ei meeldi spordimänge vaadata, kuid mehed armastavad seda. Kuigi sul võib olla raske mehega koos korvpalli või muud pallimängu vaadata, hindab mees vähemalt seda, kui küsid, kuidas tema lemmiktiimil läheb.

9. Mis talle haiget teeb

Võta see teadmiseks, kuid ära kunagi maini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles