Kaheksa tegevust, mida üksinda teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Neile, kes on pikas suhtes olnud, võib vallalise elu olla esialgu harjumatu, eriti siis, kui suhtes olles tehti peaaegu kõike koos ja nüüd tuleb kõike üksi teha.

Milliseid tegevusi võib aga vabalt üksi teha? TheFrisky toob kaheksa näidet.

Trenn. Üksinda on näiteks joogatundides kõige parem käia. Enamik inimesi ongi seal üksinda ja üksi on ka lihtsam oma liigutustele keskenduda. Kuid lisaks joogale on veel erinevaid treeninguid, mida on hea üksi teha, näiteks Zumba, kickbox ja Pilates.

Hommikusöök kohvikus. Ühese laua palumine mõnes uhkes restoranis võib tunduda hirmutav, kuid kohvikus hommikusöögi nautimine vaid iseenda seltsis on täiesti normaalne.

Maniküür, pediküür. Muidugi on mõnikord tore sõbrannaga klatšida samal ajal, kui keegi teie käte-jalgade eest hoolitseb, kuid tegelikult on päris mõnus ka üksinda lõõgastuda ja nautida seda, et sinuga tegeletakse.

Kohvikus aja veetmine. Mõni inimene naudib raamatuga kohvikus istumist, teise jaoks on see jälle täiesti uus ja võõras tegevus. Kohvikus on mõnus üksi istuda, seega kui sa pole seda proovinud, siis otsi oma kodu lähedal mõni mõnus kohake ja mine veeda seal tunnike.

Vabatahtlik töö. Igal inimesel on midagi, millesse ta siiralt usub - näita oma toetust, tehes vabatahtlikku tööd. Hea vabatahtliku töö koordinaator oskab sulle soovitada tegevusi, kus saad oma parimaid oskusi ära kasutada ja samas kasulikku tööd teha. Ühtlasi on see hea moodus kohtuda uute inimestega, kellega sa jagad ühiseid huve.

Muuseumid. Kui oled korra üksinda läbi kunstimuuseumi jalutanud, siis enam sa sinna kellegagi koos minna ei taha. Muuseumis on hea rahulik ja üksi käies saad iga teose juures täpselt nii palju aega veeta, kui ise soovid.

Poodlemine. Kujuta ette, et saad üksi läbi lemmikpoodide jalutada ja keegi ei korruta sulle kõrval, et hakkaks juba ära minema. Tundub imeline, kas pole? Proovi ja saad teada.

Massaaž. Tee endale kingitus ja mine massööri juurde. Olgem ausad, sa oled selle ju ära teeninud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles