Sõrme pikkus reedab naise edukuse võimaluse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Heal lapsel mitu nime - Nimeta Mats, Nimetasõrm, Meie Mats, Sõrmkübara-Liis ehk nimetu sõrm, kuhu kallim pistab abielusõrmuse, näitab väidetavalt, kui kaugele naine oma elus jõuab.

Unusta vaimne võimekus, hea välimus või õige suhtumine. Värske uuring näitab, et naise Nimeta-Matsi järgi saab öelda, kas ta on ettevõtlik, millised on ta karjäärieelistused ja veel mitmed teisedki omadused, mis tagavad eduka karjääri.

Uuringu teostasid majandusteadlased Aldo Rustichini ja Luigi Guiso, kes intervjueerisid üle 2000 Itaalia väikeettevõtjatest meest ja naist. Keset vestlust tegid nad intervjueeritavate kätest ka pilti.

Võrreldes abielusõrmust kandva sõrme pikkust nimetissõrme pikkusega, leiti, et pikema nimetu sõrme omanikel on hea ruumitaju, nad on riskialtimad ja enesekindlad. Nad olid edukad ka spordis.

Laias laastus tuli välja, et kõige edukamatel ettevõtjatel oli nimetu sõrm kümme kuni kakskümmend protsenti pikem kui nende nimetissõrm. Nad juhtisid suuremaid ettevõtteid, mil läks majanduslikult hästi ja nad said hakkama suurema töökoormusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles