Tohter Olaf räägib täna seksuaaltervisest, ülekaalust, neerukividest ja bakteritest meigivahenditel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olaf Suuder
Olaf Suuder Foto: Kanal 2 / Silver Raidla

Täna, kell 20.30 alustab Kanal 2s Olaf Suuderi juhitud tervisesaade «Tohter Olaf». Esimeses saates räägime otsekoheselt seksuaaltervisest, ülekaalust, neerukividest, ning bakteritest, kes elavad meie käekottides, mobiiltelefonides ja meigivahenditel.

Avasaates otsib saatejuht Olaf Suuder muuhulgas vastuseid küsimustele, mis on ülekaalulisus ja kuidas selle vastu võidelda, kuidas tekivad neerukivid ja mil viisil neist saaks hoiduda, aga ka miks on nii paljude naiste seksuaalelu ebatäiuslik ja nad ei saa vahekorrast soovitud rahulolu.

Stuudios on küsimustele vastamas seksuaalterapeut doktor Mare Pruks ja Eesti Diabeedikeskuse endokrinoloog doktor Marju Past.

«Tohter Olaf» on maailmakuulsa meditsiiniteemalise saate «The Dr. Oz Show» kodumaine versioon. Igas saates käsitletakse nelja, viite terviseteemat, mis ei jäta kedagi külmaks. Ilma valehäbita püüavad spetsialistid vastuseid anda kõigele, mis mõjutab inimese tervist, alates varbaotsast ja lõpetades juuksekarvaga. Lisaks arstidele ja asjatundjatele saavad sõna ka inimesed, kes on ise hädas mõne terviseprobleemiga.

Särtsu lisavad põnevad eksperimendid ja reportaazhid. Samuti saame arvutianimatsioonide abil piiluda inimese organismi ja näha, mis toimub näiteks meie veresoontes või kuidas toimib inimese soolestik. Ehkki käsitletakse ka väga valusaid ja mahavaikitud teemasid, on saate meeleolu ikkagi positiivselt elurõõmus.

Kaasahaarav meditsiiniteemaline saatesari «Tohter Olaf» on ekraanil igal esmaspäeval kell 20.30, kohe pärast «Ärapanijat».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles