Jaana Varkki 2
«Nagu nimi «Kolm värvi» vihjab, on tegu õhtukleidiga, kus kasutatud kolme eri värvi. Loomult on see täielik vastand mu teisele kleidikavandile, olles julgem ja nooruslikuma jumega.
Lõikelt on kleit minimalistlik ning mängib peene silueti ja värvikontrastidega. Avara paatkaeluse ja tagant avatud pikema lõhikuga kleidi varrukad on alt tugevalt laieneva koonuse kujuga.
Kaeluse ja varrukate serva kaunistavad kontrastvärvi kandid, laiemalt on kontrastvärvi kleidi allservas ning varrukate seest «piilub» välja kolmas värv.
Kangaks sobiks paksem siid või peenvillane. Kleidi põhivärv võiks olla royal-sinine, kandid navy-sinised ja varrukast võiks paista valge. Samas võib värvikombinatsioonidega mängida-mõelda-katsetada. Ehted võiks olla minimalistliku vormiga, juuksed sirged.»
Jaana Varkki 2 «Nagu nimi «Kolm värvi» vihjab, on tegu õhtukleidiga, kus kasutatud kolme eri värvi. Loomult on see täielik vastand mu teisele kleidikavandile, olles julgem ja nooruslikuma jumega. Lõikelt on kleit minimalistlik ning mängib peene silueti ja värvikontrastidega. Avara paatkaeluse ja tagant avatud pikema lõhikuga kleidi varrukad on alt tugevalt laieneva koonuse kujuga. Kaeluse ja varrukate serva kaunistavad kontrastvärvi kandid, laiemalt on kontrastvärvi kleidi allservas ning varrukate seest «piilub» välja kolmas värv. Kangaks sobiks paksem siid või peenvillane. Kleidi põhivärv võiks olla royal-sinine, kandid navy-sinised ja varrukast võiks paista valge. Samas võib värvikombinatsioonidega mängida-mõelda-katsetada. Ehted võiks olla minimalistliku vormiga, juuksed sirged.» Foto: SCANPIX

Arter kutsus moekunstnikke fantaseerima ja presidendi abikaasale Evelin Ilvesele homseks vabariigi aastapäeva vastuvõtuks õhtukleiti kavandama-joonistama. Kuue moelooja kleidivisandid on teie ees.

Kommentaarid
Copy