Rain Tolgi naine Helina Risti jumaldab vintage'it

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helina Risti
Helina Risti Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Kunstnik, stilist ja bändi Zebra Island laulja, kahe poisslapse ema ja filmimees Rain Tolgi naine Helina Risti oskab hinnata sugulaste antud-kantud kraami, miksib kokku uut ja vana ning kannab siiani sipupükse, kirjutab Pulss.

Risti armastab naiselikke vorme, taljes kleite ning kõrge värvliga pükse ehk riideid, millel on iseloomu. Tihtipeale miksib ta omavahel kokku esemeid, mis ei ole koos kandmiseks mõeldud. Naine lisab, et on kui kameeleon ning riietub vastavalt olukorrale.

Suurem osa riidekapist pärineb aga emalt. Kuna Risti armastab vintage'it, ei pelga ta ka vanavanaema 1930ndatest pärit kleiti selga panna.

Lauljatar sõnab: «Pole oluline, et saaks midagi esimesena kanda, tähtsam on kvaliteet ja materjal. Hea riie on ka aastate pärast nagu uus, samas kui kiirmoekaubad on juba pärast esimest pesu nagu suvaline kalts.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles