Kairi Sester läheb presidendi vastuvõtule Aldo Järvsoo disainitud kleidis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Sven Sester abikaasaga möödunud aastal.
Riigikogu liige Sven Sester abikaasaga möödunud aastal. Foto: Sille Annuk

Riigikogu liikme Sven Sesteri abikaasa Kairi Sester on presidendi vastuvõtul käinud juba mitmeid kordi ning seetõttu on iga aastaga läinud ka selleks ettevalmistumine lihtsamaks, kirjutab Kroonika.

Kuna varem on Kairil Aldo Järvsoo ja Embassy of Fashion moestuudioga alati hea koostöö olnud, helistas ta ka seekord jaanuari lõpus Aldole, kel oli juba järgmisel päeval naisele midagi ette näidata. «Järgmisel päeval, ateljees, peatus mu pilk koheselt kaunil poolelioleval oranžil kleidil. Selgus, et Aldo oligi selle minu jaoks valmis seadnud. Kleidi kangas ja tegumood on oma naturaalsuses meeldivalt lihtsad ning samas on see õrnalt õhuline ja naiselik,» kirjeldas ta.

Meigi ja soenguga on Kairi Sesteri sõnul isegi keerulisemad lood, sest heade tegijatega sõlmitakse kokkulepped varakult ja nende ajagraafikud on tihedad. Tema õhtumeigi teeb seekord Loore Härmat ja soengu Ivika Nurk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles