Yana Toom kardab, et näeb presidendi vastuvõtul välja nagu pakitud viiner

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu liige Yana Toom ja abikaasa Aleksei Toom presidendi vastuvõtul.
Riigikogu liige Yana Toom ja abikaasa Aleksei Toom presidendi vastuvõtul. Foto: Sille Annuk

Riigikogu liige Yana Toom, kes läheb sel pühapäeval presidendi vastuvõtule teist korda, tunnistas Kroonikale, et tema kleidi beež kangas ei sobi hästi ta punaste juustega.

Kleidi õmbles Yana Toomile Vene draamateatri  endine kostüümikunstnik Tamara Dzamanashvili, kes on naise sõnul suures osas tema garderoobi autor. «Pean tunnistama, et kleidiriide leidmine oli peaaegu võimatu missioon. Pidin käima läbi seitse poodi, mis olid pitsist tühjaks ostetud, ja kuulama müüjaid, kes olid õnnelikud, et kogu see «õudne» pitsiladu on jälle kauplustest läinud.»

Lõpuks leidis ta aga ühe beeži kanga. «Beež ei istu mu punaste juustega, ma näen selles värvis välja kui pakitud viiner,» märkis ta. «Õnneks tegi õmbleja imet ja lõpptulemus on suurepärane!» Enne pidu on riigikogu liikme sõnul kõik rahulik, kuid kõige rohkem pabistab ta selle pärast, kuidas hiljem piltidel välja näeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles