Silvi Vrait: kuulujuttude asemel eelistan konkreetseid küsimusi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vrait
Silvi Vrait Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Kui Silvi Vrait 1994. aastal Eurovisioonil Eestit esindas, siis käis tema meelest meedias suurem kära selle ümber, mis ta nüüd selga paneb ja kas ta ka alla võtab. Aastaid hiljem olevat aga Maarja-Liis Ilus teles tema tolleaegset tervist kommenteerinud.

«Aastaid hiljem arutati ühes telesaates Eurovisiooni üle ja Maarja-Liis Ilus arvas kohe kindlalt teadvat, mis mul viga oli, kui ma Eurovisioonile läksin,» meenutas ta pettunult. «Mul oli sel ajal operatsioon ja tema arvas väga hästi teadvat, millest see terviseviga tuli ja nii edasi. Nüüd võin öelda, et ei teadnud ta mitte tuhkagi!»

Sel teemal rääkis tegelikult Silvi Vrait nii ajakirjas Naised kui ka oma elulooraamatus. «Kuulujuttude asemel eelistan pigem seda, kui küsitakse konkreetselt inimese käes,» märkis ta. «Mul ei ole mingit põhjust valetada ja vassida. Need inimesed mõelgu oma asju edasi ja fantaseerigu, arvaku ja kuulaku kuulujutte, see on jälle ilmselt meelelahutus ja lõbustus. Need inimesed, kes minuga kokku puutusid nii enne kui ka pärast Dublinit, tajusid minu meelest väga hästi, mis toimus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles