Haiget Eestimaa televaatajat hakkab peagi ravitsema tohter Olaf

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle 
kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa 
meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon
"Tohter Olaf" salvestus - Kanal 2 selle kevade uus saade on "Tohter Olaf". See on maailmakuulsa meditsiiniteemalise saate “The Dr. Oz Show” kodumaine versioon Foto: Viktor Burkivski

Kanal 2 kevadprogramm saab hoo sisse esmaspäeval 25. veebruaril, mil eetrisse jõuab Olaf Suuderi juhitud tervisesaade «Tohter Olaf».

Esmaspäeval kell 20.30 algab uus meditsiiniteemaline saatesari «Tohter Olaf». Saatejuht Olaf Suuderi eestvedamisel räägitakse ilma valehäbita kõige olulisemast - inimesest ja tema tervisest. Lisaks arstidele ja asjatundjatele saavad sõna ka inimesed, kes on ise hädas mõne terviseprobleemiga.

Särtsu lisavad põnevad eksperimendid ja reportaažid. Samuti saame arvutianimatsioonide abil piiluda inimese organismi ja näha, mis toimub näiteks meie veresoontes või kuidas toimib inimese soolestik. Ehkki käsitletakse ka väga valusaid ja mahavaikitud teemasid, on saate meeleolu ikkagi positiivselt elurõõmus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles