Hipsterid, rõõmustage! Vanalinnas taasavati lahe vintage-pood

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Foxy Vintage

Tallinna vanalinnas, Pikal tänaval, on avanud uksed ümberkolimise ja uuenduskuuri läbinud Foxy Vintage. Retrostiilis riideid ja aksessuaare müüv Foxy Vintage on eriline juba sellegi poolest, et uhket vintage-valikut jagub poes nii naistele kui meestele.

Fotograafi- ja näitlejapaari Jana Solomi ja Ivo Reinoki retropood on läbinud korraliku uuenduskuuri. Põrandale on veetud punane vaip ja lage ehivad kristall-lühtrid. Butiigilik sisutus on aga siiski veidi petlik, kuna riiete, aksessuaaride ja kingade hinnad on kõigile taskukohased. Valikuga tutvumine on aga tehtud eriti mugavaks - poeomanik Jana täidab Foxy Vintage’i Facebooki lehte kaunite fotodega kaubast, võimaldades lemmikuid broneerida otse veebis. 

Foxy Vintage asub aadressil Pikk 9, III korrusel ning on avatud kolmapäevast laupäevani 12.00-19.00. Foxy Vintage’i naabriks on sama maja 3. korrusel tegutsev vinüülipood Biit. Seega on lisaks moehuvilistele külla oodatud ka melomaanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles