Kuidas panna meest end avama?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas tunned end mõnikord kui ülekuulamist teostav politseinik, et mehelt kuulda, mis talle muret valmistab või mida ta mõtleb?

Lase end veidi lõdvemaks, jäta vahele «millest sa mõtled?» küsimus ja proovi hoopis järgmisi nippe, kirjutab Glamour.

«Ma lähen toon ühe õlle. Soovid ka?»
Sa ei ürita teda alkoholiga ära osta, sa üritad teid kahte samale tasandile viia, tehes koos midagi lõõgastavat. Ja alkoholist on ka kindlasti kasu.

«Kui sa tahad rääkida, siis ma olen olemas.»
Tundub lihtne? Miks sa seda siis kunagi ei ütle? Kui sunnid teda nüüd ja kohe probleemist rääkima, siis see tekitab temas pigem vastumeelsust ja ta võib hoopis endasse sulguda. Anna talle märku, et ta võib vajadusel sinu poole pöörduda.

«Milline su kooliaeg oli?»
Mis on tegelikult varjatud «milline sina olid kooliajal?», mis omakorda peidab endas küsimust «kas räägiksid mulle oma ebakindlustest ja nõrkadest külgedest?».

«Ma arvan, et me tülitseme sellepärast, et...»
Kui suudate tuvastada tülipõhjuse, siis see aitab lõõgastuda ja stressi vähendada. Järsku saab sellest sügavamate teemade arutelu.

«Issand, see oli imeline! (paus) Kas ma võin midagi küsida?»
Sa said just orgasmi. Mees on enesekindlust täis. Parim aeg intiimseks vestluseks.

«Räägi mulle sellest ajast, mil isaga selle paadi ehitasite.»
Või ükskõik milline palve, mis paneks teda oma vanematest rääkima. Suhted on nagu male ning nüüd olete te koos, seega peagi tuleb teemaks võtta ka lastesaamine ja tema suhtumine sellesse.

«Mulle tundub, et oleme viimasel ajal liiga palju väljas käinud. Mulle meeldiks korra nädalas sinuga koos kodus olla.»
Sageli kurdavad mehed, et nende naised on pidevalt «lihtsalt vihased». Tegeliku probleemi tõstatamine ja sellele lahenduse leidmine võib algatada vestluse positiivsel noodil ning ennetada seda, et mees võtab koheselt kaitsepositsiooni.

«Su varustus näeb nendes pükstes väga hea välja.»
Ütle seda mehele ja terve ülejäänud päeva on ta sinu käsutuses, olgu su sooviks informatsioon, raha või seks. Pole tarvis valetada, kuid siiras kompliment võib imesid teha.

«Kallis, kuidas teil see õhtune koosolek läks?»
Tunduvalt parem, kui «räägi oma päevast». Sa näitad, et mäletad, mida ta eelmisel päeval rääkis ja ühtlasi väljendad siirast muret. Hea lüke.

«Ma saan sõbrannadega kokku. Võime sellest hiljem rääkida, pole probleemi.»
Ja mõtle seda tõsiselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles