Mida modellid söövad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Moeblogija Anni Jürgenson kutsub üles kodumaiseid ehteid kandma ja modellide retseptiraamatut uurima.

Moenädalad tulevad koju kätte – saa iga päev väike annus moodi ja lülita lemmikseriaali asemel sisse otseülekanne praegu toimuvatelt Milano ja Pariisi moenädalatelt, kust leiad inspiratsiooni juba järgmiseks sügiseks. Mugavalt internetist reaalajas moeshow’sid vaadates on sul suure tõenäosusega lavale tunduvalt parem vaade kui enamikul saalisviibijatel. Vaata http://fashion­weekonline.com.

Disainerite koostöös kiirmoekettidega pole enam midagi uut. Nüüd aga on väed ühendanud hoopis legendaarne Prantsuse moemaja Hermès ja Jaapani kultusbränd Comme des Garçons. Koostöö tulemusena said Hermèsi populaarsed siidsallid uue värskema välimuse, milles on ühendatud mõlemale brändile omased jooned.

Mare Kelpmani tekstiilistuudio uus ehtekollektsioon Hula Hula 2013 mõjub kevade tulles vägagi värskendavalt. Materjaliks lummavates sügavates toonides samet ning stiliseeritud lillemotiividel ja lihtsatel väljalõigetel põhinevad vormid.

Jällegi tuntakse vajadust ümber lükata väidet, et modellid ei olegi imeloomad, kes toituvad vaid õhust, armastusest, veest ja sigarettidest. 24-aastane Belgia modell Cesar Casies koostas selle tõestuseks kokaraamatu «Model Kitchen» (http://www.net-a-porter.com) enda ja oma kaasmodellide, sh Lily Donaldsoni, Karlie Klossi ja Milla Jovovichi retseptidest.

Raamat ei koosne kaugeltki mitte vaid toorsalatitest, kuid sellegipoolest on kõik valitud road eranditult naha- ja figuurisõbralikud ning lihtsasti valmistatavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles