Enamik naisi peab partnerit ärritavaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paarid üle maailma tähistasid alles eile valentinipäeva, kuid see ei tähenda, et paradiisis poleks ühtki probleemi.

Uuest uuringust selgus, et koguni 72 protsenti naistest peavad oma partnerit igapäevaselt ärritavaks, vahendab femalefirst.co.uk.

Kuigi võiks arvata, et pigem tüütavad naised mehed ära, on see vastupidi, sest võrreldes naistega ütles 59 protsenti meestest, et peavad partnerit ärritavaks.

Uuring näitas, et ajaga tuleb ka kannatlikkus, sest kauem koos elanud paarid ärritusid partneri tõttu vähem.

16-34-aastaste seas ütles vaid 29 protsenti vastanutest, et ei pea oma partnerit ärritavaks, võrreldes 30 protsendiga 35-54-aastaste ja 40 protsendiga 55-64-aastaste seas.

Kui küsiti, kelle poole inimesed pöörduks, kui neil oleks tarvis õlga, mille najal nutta, siis 96 protsenti uskus, et partner oleks sel juhul neile toeks. Samuti selgus, et 98 protsenti inimestest toetuvad oma partnerile ühel või teisel viisil.

Ka partneri usaldamine muutub ajaga: 74 protsenti üle 65-aastastest ütles, et partner pole neid kunagi alt vedanud, võrreldes 65 protsendiga 16-54-aastaste ja 67 protsendiga 55-64-aastaste seas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles